Baby Pian Sekali Lagi Tampil Menjawab Issue Gambar Messra Beliau Dengan Seorang Wanita

“Saya tak tahulah kerana ada banyak muka Sufian Suhaimi dekat Malaysia ni…,” kata penyanyi Sufian Suhaimi ketika ditanya mengenai foto tular seakan dirinya yang sedang tidur bersama seorang wanita.

Di saat kemenangannya meraih trofi Persembahan Terbaik Anugerah Juara Lagu 33 (AJL 33) sedang hangat diperkatakan, penyanyi lagu Di Matamu ini diuji dengan penyebaran foto terbabit.

“Sebelum ini, ada pengawal keselamatan, macam-macamlah… Saya pun tak pasti dengan gambar itu.

“Mungkin itu adalah salah satu attack…. Isu itu saya rasa tak perlu diperbesarkan. I think it is just another troll, by the netizen.

“Saya tak suka bila statement itu disalahgunakan atau pun diputarbelit, jadi saya rasa biarlah benda tu terhenti di situ saja,” katanya yang dihubungi oleh HLive.

Ketika ditanya oleh HLive, adakah Sufian risau jika perkara ini akan memberi impak terhadap kerjayanya tatkala dia sedang meraikan kemenangan dan diganggu pula oleh perkara negatif sebegini, Sufian mempunyai jawapan tersendiri.

“Not really. Saya rasa benda ini bukan bukan satu isu yang besar. Banyak gambar-gambar yang berada dekat internet sekarang yang boleh digunakan. This is another picture,” katanya lagi.

Terkini..Sufian Suhaimi Sekali Lagi Tampil Menjawab Issue Gambar Mesra Beliau Dengan Seorang Wanita

Penyanyi Sufian Suhaimi menyifatkan tindakan menularkan gambar mesra seorang lelaki miripnya bersama seorang gadis di media sosial baru-baru ini perbuatan khianat.

Jelas Sufian, gambar yang tular selepas kemenangannya di Anugerah Juara Lagu ke-33 (AJL33) merupakan serangan bersifat peribadi.

“Sejujurnya saya berasa ralat dengan perkara ini. Dalam masa sama, saya tak terkejut. Saya berasakan ini bukan satu isu besar dan tak perlu pun diperbesarkan.

“Kalau boleh berhenti beri perhatian pada isu ini. Tak nak ia jadi fokus orang ramai. Biarkan ia berlalu begitu saja.

“Sedangkan ada perkara lebih gembira ingin dikongsi. Nampak sangat ini lebih kepada perbuatan khianat,” katanya kepada memetik laporan Harian Metro.

Sufian bagaimanapun enggan mengambil pusing akan hal terbabit dan mendedahkan tiada sebarang hubungan dengan wanita itu.

“Sampai sekarang saya masih solo. Saya berhak untuk berkawan dengan sesiapa saja,” katanya.

Sumber: Astro Gempak & Harian Metro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*