Pengantin Umur 16 Tahun dan Suami Sweet Bergurau Dalam Bilik.

VIDEO PENUH DIAKHIR ARTIKEL
KREDIT VIDEO:Video Muzik Viral Malaysia

[VIDEO] Pengantin 16 Tahun dan Suami Sweet Pandai Bergurau Dalam Bilik.

Pasangan ini viral kerana mengambil keputusan untuk ber kahwin dalam usia muda. Si suami berumur 21 manakala isterinya pula berumur 16 tahun. Video mereka mula tular di laman youtube dan Instagram setelah mereka memuat naik video Tik tok semasa majlis perkahwinan mereka itu.Kini video mereka tular kerana pandai bergurau di dalam bilik.

Jodoh memang tidak mengenal usia. Semoga mereka ber dua bahagia hingga ke akhir hayat. Aamiin.Walaupun ter dapat komen-komen yang negatif namun masih ramai netizen yang mendoakan mereka dan memberi kata-kata semangat supaya lebih tabah dalam melayari alam perkahwinan.

Honeymoon.

Video Penuh :

Pasangan Pengantin Muda Baru Umur 16 Tahun Sudah Mendirikan Rumahtangga.

PERKAHWINAN bukanlah seindah cerita dongeng Cinderella seperti yang diimpikan oleh setiap insan. Dan ia juga bukanlah cerita dongeng duyung yang berakhir dengan kesepian.

Perkahwinan ialah penyatuan jiwa dan kebahagian untuk insan yang berjiwa ikhlas dalam menerima.

Pasangan ini viral kerana mengambil keputusan untuk berkahwin dalam usia muda. Si suami berumur 21 manakala isterinya pula berumur 16 tahun.

Video mereka mula tular di laman youtube dan Instagram setelah mereka memuat naik video Tik tok semasa majlis perkahwinan mereka itu.

Jodoh memang tidak mengenal usia. Semoga mereka berdua bahagia hingga ke akhir hayat. Aamiin

Walaupun terdapat komen-komen yang negatif namun masih ramai netizen yang mendoakan mereka dan memberi kata-kata semangat supaya lebih tabah dalam melayari alam perkahwinan.

Kredit:Kucinghitamm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*