Nyanyian Bella Astillah Buat Ramai Sebak

Siapa tidak mengenali Bella Astillah isteri kepada penyanyi Aliff Aziz yang sering mendapat perhatian netizen sejak kebelakangan ini akibat isu cvrang si suami dengan pelakon terkenal Oktovia Manrose. Bella seorang wanita dan ibu yang sangat kuat hadapi masalah rumahtangga kerana ini adalah kes kedua kecvrangan suami beliau.

Bella juga mendapat ‘moral support’ dari ramai pihak agak bersabar dengan ujian yang diberikan. Hasil perkahwinan Bella dan Aliff Aziz beliau dikurniakan seorang cahaya mata lelaki Ayden. Telatah Ayden yang comel juga menjadi perhatian n3tizen.

Terbaru Bella memuatnaik video beliau sedang menyanyi sambil bermain gitar tarik perhatian n3tizen. Video tersebut mendapat hampir 1juta viewer dan pelbagai kom3n yang menyatakan sebak mendengar nyanyian beliau dan sesetengah n3tizen memahami perasaan beliau..

V1DEO:

KOMEN N3TIZEN:

Kuatnye awak syg @bellaastillah 😘😘

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SUMBER: Instagram @bellaastillah Via VIRAL KAMI

Dalam artikel berkaitan yang lain. ‘Saya Menangis Minta Diberi Petunjuk’ – Bella Astillah

Sehingga ke hari ini kemelut rumah tangga antara Bella Astillah dan Aliff Aziz masih belum ada penghujungnya. Alif Aziz masih lagi mendiamkan diri dan tidak mengeluarkan apa-apa lagi kenyataan. Walau bagaimanapun, menurut Harian Metro, Bella Astillah telah meminta petunjuk daripada Allah dengan membuat solat Istikharah dan mengaji Al-Quran.

Seminggu tak keluar rumah. Menurut Bella, dia membuat keputusan untuk tidak keluar dan dalam tempoh itulah dia mendekatkan diri kepada Allah. Dia juga telah memanggil seorang ustaz untuk mengajar dan memperbetulkan cara solat dan bacaan al-Quran.

Selama seminggu di rumah, saya solat Istikharah dan mengaji. Saya juga panggil ustaz untuk tengok seterusnya membetulkan cara solat dan bacaan al-Quran. Saya menangis minta diberi petunjuk dan di mana suami berada.

Bukan niat menga1bkan suami. Bella juga menepis kenyataan pelakon Oktovia Manrose yang menyifatkan dirinya sengaja menga1bkan suaminya berlaku cvrang di media sosi4l. Dia kata saya a1bkan suami. Kalau saya mahu berbuat sedemikian, sudah lama. Saya sudah melalui banyak perkara dengan Aliff, jadi lebih tahu dan kenal dia.

Saya berfikir banyak kali sebelum memuat naik hal ini. Saya tidak berasakan ia tindakan salah atau terburu-buru. Dia pula baru dua minggu kenal suami saya. Bagi saya, bertepuk sebelah tangan tidak berbunyi. Dalam masa sama, suami saya tetap salah.

Aliff masih tak pulang ke rumah. Sehingga kini, Aliff masih tidak lagi pulang ke rumah dan Bella sendiri tidak tahu di mana keberadaan suaminya. Bella juga memaklumkan bahawa suaminya telah mengakui kesilapan dibuat selepas melihat sendiri bukti video bersama Oktovia Manrose di sebuah kelab malam di ibu kota.

Sumber: Harian Metro

Kredit: CoklatPutih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*