Nampaknya ‘best friend forever’ Fathia Latiff dan Zarina Anjoulie sekali lagi mencetuskan kontroversi

Fathia & Zarina G4duh Di Kelab Malam, Tunjuk Payud4r4?

Selepas kes berpelukkan dengan Ismail Izzani, nampaknya ‘best friend forever’ Fathia Latiff dan Zarina Anjoulie sekali lagi mencetuskan kontroversi. Kali ini khabarnya rakan baik itu bergaduh dengan seorang gadis di kelab malam.

BACA: “Mata Lebam Bukan Sebab Saya Ambil Dadah”

Menerusi Instagram, seorang gadis dikenali, Eka Zahidin mendedahkan dirinya dan rakan diserang Fathia dan Zarina yang mabuk ketika menari hingga melanggar mereka dan menumpahkan minuman.

Apa yang lebih mengejutkan, Eka juga mendedahkan Fathia yang dalam keadaan mabuk menyelak bajunya hingga menampakkan payud4r4nya. Manakala Zarina pula didakwa seperti gangster memarahi beliau dan rakannya.

Selain itu, Eka juga mendakwa Zarina telah meludah kepadanya dan rakan ketika pergaduhan itu berlaku. Perlakuan Fathia dan Zarina bagaimanapun mengejutkan gadis itu kerana penampilan mereka yang sudah bertudung.

Eka juga sempat berkongsi paparan skrin rakannya bertanya kepada Fathia mengenai kejadian tersebut ketika live di Instagram. Jelasnya Fathia mula memandang Zarina dengan muka terkejut dan mengakhiri live tersebut.

Makin menjadi-jadi pula kontroversi sahabat baik ini. Apa yang menjadi persoalan adalah imej mereka yang sudah bertudung tetapi masih berparti sakan di kelab malam. Apapun kedua mereka masih belum memberikan komen mngenai hal ini. (rtky/w)

Netizen berkata, peminat tidak perlu terkejut wanita bertudung berperangai sebegitu.

Malah Fatiya pernah menulis di Twitter bahawa tudung tidak kena-mengena dengan peribadi seseorang.

Setakat ini Zarina dan Fathia tidak memberi komen mengenai kejadian ini di mana-mana laman sosial mereka biarpun ia semakin hangat diperkatakan. Kesahihan dakwaan Eka Zahidin bagaimanapun tidak dapat dipastikan.

VIDEO:

Kredit Video: Hot

“Mata Lebam Sebab Genetik Arab Dalam Keluarga”

Sering didakwa mengambil dadah kerana mempunyai kantung mata yang lebam, Fathia Latiff menjelaskan ianya kerana genetik keluarganya yang memiliki campuran Arab menyebabkan matanya lebam sebegitu.

“Saya ni ada campuran Arab, jadi memang akan ada kesan lebam bawah mata macam ni. Saya boleh saja buat sesuatu dengan eye bag ni, buat pembedahan atau cucuk sana-sini, tapi saya tak mahu. Ini memang semula jadi, tuhan cipta saya begini. I don’t do drug, man!”

Kenyataan itu dibuat ketika Fathia menjawab pertanyaan peminat semasa live di Instagram. Katanya lagi, beliau memang tidak suka memakai mekap jika tidak perlu menghadiri majlis, sebab itulah mata lebamnya lebih kelihatan.

“Sampai bila nak cover muka dan badan tu. Saya ni lebih suka biarkan sahaja muka tanpa mekap, lebih-lebih lagi berada di luar rumah. Kalau ada shooting atau majlis, perlulah bermekap. Kalau hari-hari biasa, saya lebih selesa tanpa sebarang solekan,” jelasnya di Instagram.

Pelakon kontroversi itu juga berasa hairan mengapa orang ramai suka bercakap buruk mengenainya meski beliau tida berbuat apa-apa. Terbaru Fathia dan Zarina Anjoulie terbabit dengan kontroversi di kelab malam bersama Ismail Izzani.

Jadi Fathia sudah menjawab persoalan ramai mengenai matanya yang lebam, rupa-rupanya kerana genetik keluarga. Tidak perasan pulak orang Arab yang datang ke Malaysia mempunyai mata yang lebam.

Sumber: Rotikaya via theexpressviral

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*