Kehadiran Amyra Rosli dalam Sepahtu Reunion Live Jumaat lalu buat Ramai gelak besar

Kehadiran artis jelita Amyra Rosli dalam set rancangan Sepahtu Reunion Live, Jumaat lalu mengundang gelak ketawa netizen. 

Apa tidaknya, Amyra yang muncul sebagai pelakon jemputan untuk rancangan tersebut, tak habis-habis mengeluarkan dialog ‘pick up line’ sampaikan Shuib sendiri terdiam! 

Penampilan Amyra mendapat pujian ramai peminat.

Tak sangka pula, di sebalik watak berat yang selalu dibawa Amyra, rupanya tersimpan sisi komedi isteri kepada Amar Baharin ini. 

Disebabkan ayat-ayat ‘pickup line’ yang membuat netizen pecah perut ketawa, Amyra kini digelar Ratu Pickup Line baru! 

Antara komen-komen pujian yang diberikan netizen kepada Amyra.

Selain daripada Amyra, Aaron Aziz turut muncul sebagai pelakon undangan. 

Amyra membawa watak sebagai Jannah, anak kepada Tauke kedai runcit.

Lihat saja video yang dikongsi seorang pengguna Twitter, Al Badri yang menulis status “Aku dah jumpa orang yang boleh lawan pikapline Sepahtu.”

Aamyra berkahwin dengan Amar dan dikurniakan seorang anak bernama Aqeef Anaqi.

Ramai yang memberi reaksi mengatakan Amyra begitu selamba membuat ayat-ayat kelakar, sehinggakan dikatakan Amyralah yang berkemungkinan mengurat Amar Baharin.

Pastinya pada setiap hari Jumaat, rancangan Sepahtu Reunion Live akan sentiasa dinanti-nantikan oleh peminat kumpulan pelawak tersebut.

Ayat pickupline serta lawak Jep, Shuib, dan Rahim pastinya memecahkan tawa seisi keluarga. Artis popular seperti Mira Filzah dan Azar Azmi antara yang pernah muncul dalam rancangan hiburan tersebut.

Namun semalam, rancangan Sepahtu Reunion Live telah menjemput pelakon popular Amyra Rosli sebagai artis jemputan pada malam itu. Kehadiran Amyra Rosli telah menarik perhatian ramai yang terhibur melihat aksi bersahaja isteri kepada Amar Bahrin itu.

Kemunculan Amyra Rosli disifatkan sebagai artis jemputan paling menarik apabila berjaya memberikan pickupline paling santai kepada Sepahtu.

Video rakaman rancangan tersebut telah tular di Twitter, sehingga mendapat 17 ribu tanda suka (like) dan 29 ribu ulang kicau (retweet).

Biasa Sepahtu bagi pickupline, kali ini Amyra Rosli bagi!

Amyra Rosli ke tu? Bila masa dia jadi lawak macam ni!

Selepas menonton aksi Amyra Rosli di rancangan Sepahtu Reunion, rata-rata ramai yang terhibur melihat aksinya.

Ada yang tidak menyangka bahawa Amyra boleh melakonkan watak humor dengan baik, memandangnya sebelum ini pelakon drama Nur itu dikenali dengan watak yang berat.

Terdiam Shuib, selalu dia kenakan orang!

Apa yang Amar Bahrin buat kat Amyra, sampai jadi lawak macam ni!

Lagi komen win dr netzen :

Asri_Rahman@AsriRahman15.Amyra rosli ni mula2 aku kenal die dlu dh tau die jnis msok air…Dlu lek je die bahan sis shiela dlm ketuk2 ramadan..mmg tergelak aku tengok… Dh la muka sweet je,mmg cair tgk prangai jnis cmni..haha”

Ejak@aeizatazman.Wah smooth and natural gila bg pickup line. Seems like a good acting (although I donno how to actually rate a good acting). I stannn

Azim Kamaruzzaman@azim_kzaman.Kahkahkah!! Muka ala2 innocent je! Mcm xde perasaan.. tp dia pick up line, terkedu2 terbahak dibuatnya!!

Najihah@imansyuhadah97.”Awak dah lah rompak hati sy,sekarang awak nk rompak kedai daddy jgk” orang tgh kelam kabut tangkap pencuri dia sempat buat pick up line

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Twitter, Instagram Amyra Rosli via Media Online via MHEtv

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*