Ini Jawapan Pekin Ibrahim Mengenai Gambar Memegang Perut Mona Allen

Pekin Ibrahim menjelaskan isterinya, Mona Allen masih belum hamil selepas perkongsian gambar Pekin memegang perut isterinya itu disalah tafsir oleh netizen, Pekin bagaimanapun memohon peminat-peminat mendoakan mereka dikurniakan cahaya mata dengan segera.

“Belum, belum hamil lagi. Minta doakan yang baik-baik. Kami baru sahaja balik Malaysia,” ujar Pekin.

Beberapa hari lepas Pekin memuatnaik sekeping gambar menjadi tanda tanya apabila dia memegang perut isterinya dan meminta orang ramai memberikan kapsyen untuk gambar tersebut.

Rata-rata pengikut termasuk beberapa rakan artis mengucapkan tahniah kepada pasangan itu. Untuk pengetahuan pembaca Hangat.com, Pekin dan Mona berkahwin pada 7 Disember 2018 yang lalu dalam sebuah majlis tertutup.

Pekin Memuatnaik Foto Pegang Perut Isteri, Ramai Speku Mona Allen Hamil!

Sebentar tadi, pelakon Pekin Ibrahim ada berkongsi sekeping foto percutiannya bersama isteri, pelakon Mona Allen.

Namun apa yang istimewanya, foto berkenaan merakamkan aksl kandid Pekin yang sedang memegang perut Mona dengan kaspyen seperti membayangkan sesuatu.

“Caption this,” tulisnya ringkas sambil disusuli dengan emoji.

Lalu, entri berkenaan dihujani dengan pelbagai komen dan rata-ratanya memberi ucapan tahniah buat pasangan terbabit, termasuk rakan selebriti.

Terdahulu, pasangan selebriti ini mendirikan rumah tangga pada awal Disember lalu menerusi sebuah majlis tertutup yang dihadiri ahli keluarga dan teman rapat.

Kredit: media ohsem

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*