Harga susu formula anak sharnaaz ahmad dan nabila jadi perhatian

Jika sudah namanya selebriti, sekecil-kecil perkara pun orang ingin ambil tahu. Baru-baru ini, isteri kepada pelakon Sharnaaz Ahmadiaitu Noor Nabilatelah berkongsikan gambar susu formula dengan niat untuk bertanyakan kepada netizen lokasi untuk mendapatkannya

Penyudahnya, Nabila berjaya mendapatkan bekalan susu tersebut (terus beli sekali 5 tin) namun bagi sesetengah netizen, perkara tersebut menjadi perbalahan pula kerana terdapat perbezaan pendapat.

Perkara tersebut yang kemudiannya dikongsikan di laman Twitter membuatkan ramai memberi tanggapan berbeza di atas perkongsian Nabila tersebut. Selain ada menyifatkan bahawa susu formula adalah sampah, ada juga yang berbangga kerana tidak perlu berhabis duit kerana mereka menyusukan badan.

Maklumlah di laman sosial ini, semua orang mahu merasakan diri mereka lebih bagus daripada orang lain tanpa memahami satu-satu situasi dengan lebih mendalam. Padahal, perkongsian Nabila hanyalah untuk mendapatkan bekalan secukupnya untuk anak tersayang.

Sekian saja laporan mengenai susu formula anak Sharnaaz Ahmad. Apa yang pasti, ibu bapa pastinya mahukan yang terbaik buat anak. Janganlah kita sibuk sangat mahu menilai orang’bukan?

Reaksi Neelofa dan Ahli keluarga Bila isteri Sharnaaz Ahmad Selamat Lahirkan Baby J

Reaksi Neelofa dan Ahli keluarga Bila isteri Sharnaaz Ahmad Selamat Lahirkan Baby J. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Isteri kepada artis Sharnaaz Ahmad, Noornabila, telah melahirkan seorang budak lelaki pada 9.01 di sebuah pusat perubatan di ibu negara pada hari Khamis. Malah lebih manis lagi, pelakon drama Cinta Bukan Krystal berkongsi tarikh lahir yang sama dengan anak sulungnya.

Melalui Instagram, Shaarnaz memberitahu isterinya dan bayinya sangat sihat. Sebelum itu, pelakon telah memuat naik nota terima kasih kepada isterinya yang mempersembahkan putera pada hari ulang tahunnya ke-33. “Terima kasih atas hadiah istimewa kepada saya sebagai baba (panggilan untuk bapa),” tulisnya.

Sementara itu, peguam Neelofa, kakak perempuan Noornabila, juga mengucapkan tahniah kepada kakaknya melalui rakaman video di Instagram. “Bayi J gembira dilahirkan, terima kasih Tuhan dan saudara tahniah,” kata Neelofa. Video menunjukkan bahawa Noornabila bersiap sedia sebelum berpindah ke bilik penghantaran. Sementara itu, ibunya, Noorkartini, juga berkongsi rakaman video yang indah.

Kartini juga menulis kapsyen yang meminta para pengikutnya berharap agar urusan mereka dibuat lancar dan licin. Anak lelaki itu dilahirkan pada 3.1 kilogram pada jam 9.01 pagi pada hari Khamis.

Jom mari kita tonton video di bawah. Reaksi Neelofa dan Ahli keluarga Bila isteri Sharnaaz Ahmad Selamat Lahirkan Baby J. Saksikan

Sila tonton video:

Kredit: Beritahangat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*