Hadiahkan Cik B buku nota LV berharga rm3000, DSV Dikecamm Netizen

Ibu mana yang tidak sayangkan anak-anak? Begitu juga dengan Datuk Seri Vida, selalu sahaja ingin memberikan yang terbaik buat anak-anaknya.

“Saya buat surprise untuk Cik B. Gigih walaupun hujan…” 

Menerusi video di Instagram, DSV dilihat ingin buat surprise kat Cik B semasa ambil anaknya dari sekolah. Sebaik saja menyambut Cik B, DSV kemudian menghulurkan sebuah beg kertas berjenama Louise Vuitton (LV) kepada anaknya. 

Bersempena bermulanya sesi persekolahan 2019, DSV telah menghadiahkan anak perempuannya, Cik B sebuah buku nota  jenama mewah Louis Vuitton berharga RM3,000. Ia adalah ganjaran buat Cik B yang rajin ke sekolah.

Menurut satu lagi video yang dimuat naik DSV kat Facebookplanner tersebut berharga RM3,000! Wow! Maheiinya yob! Sayang DSV kat anak-anak dia ye. 

Cik B cakap ..Buku Nota Mahal..Nape tak beli kasut?.Gaya saya macam Cardy B?Ye ke?Sape yg Geng dgn anak anak macam Kawan kawan?

Posted by Sayang-Sayang DSV on Wednesday, January 9, 2019

“Bagi kat rumah pun boleh, kesian kat student lain yang mak pak tak mampu” 

As usual, apa saja tindakan atau perkara yang dilakukan DSV pasti akan jadi buah mulut netizen kat luar sana. Ramai jugak sebenarnya yang tak puas hati dan jeles bila DSV beri hadiah mahal kat anak dia. Siap ada yang kata DSV ni riak dan saja nak menunjuk bagi kat anak hadiah mahal masa di sekolah. Pulak dah… 

“Bagi kat rumah pun boleh, kesian kat student lain yang mak pak tak mampu” 

As usual, apa saja tindakan atau perkara yang dilakukan DSV pasti akan jadi buah mulut netizen kat luar sana. Ramai jugak sebenarnya yang tak puas hati dan jeles bila DSV beri hadiah mahal kat anak dia. Siap ada yang kata DSV ni riak dan saja nak menunjuk bagi kat anak hadiah mahal masa di sekolah. Pulak dah… 

Rata-rata netizen agak cemburu dengan kehidupan serba mewah Cik B dan betapa bertuahnya beliau mendapat seorang ibu yang cukup penyayang.

Namun, seperti biasa ada juga pihak yang mengecam DSV terlalu memanjakan anaknya dan seolah-olah ingin menunjuk kekayaannya.

Kalau dah mampu apa salahnya? Lagipun berikan hadiah untuk anak sendiri. Semoga Cik B selalu menghargai jasa ibunya.

sumber: beautifulnara via lobakmerah via gengjoyah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*