Gelek Troli Dari Hetty Sarlene Dapat Pujian Ramai Yang Terhibur.

Video Penuh Diakhir Artikel
Peserta Gegar Vaganza Musim Ke 5. Hetty Sarlene sebelum ini terkenal dengan genre lagu Balada, namun pesembahnnya telah menarik perhatian ramai dan mendapat sorakan yang kuat dari penonton di Dewan MBSA, semalam. (Video Penuh Dibawah)

Menyanyikan lagu Ah Rindu Lagi nyanyian Amelina, persembahan penyanyi kelahiran Singapura itu medapat pujian hebat dari juri yang berjaya mencvri perhatian penonton dengan keunikan suara dan tarian geleknya itu.

Sebenarnya mood tu tak keluar lagi, masa hujung persembahan tu, saya all out sehabis mungkin dan rasa bagaikan ratu dangdut pula, katanya kepada MH selepas selesai konsert yang berlangsung di Dewan MBSA, Shah Alam.Tambah Hetty, dia tidak mempunyai perkara asas mengenai dunia dangdut ini, namun Hetty telah menjalani latihan tarian dan teknik menggunakan suara dangdut sebelum beraksi di atas pentas. Bukan senang nak menyanyi dangdut sambil menari, mana taknya dengan nak ambil nafas lagi, yelah kita kan bukan dalam genre dangdut ni, tapi tu lah, dlm GV saya dapat tonjolkan kelainan genre diri saya yang sebenar, jelasnya lagi.

Tambah lagu Rindu Aku Rindu itu, dia bagaikan tidak sedar tarian geleknya ketika di atas pentas itu itu kerana baginya dia melakukan persembahan all out seperti ratu dangdut. Saya rasa macam ratu dangdut dan tak fikir apa dah, asalkan saya performe sebaik mungkin naynyi lagu Amelina ni. And now, Hetty rasa mcm mana rasanya nyanyi lagu dangut ni sambil gelek semua tu, terangnya.

Konsert yang berlangsung di Dewan MBSA, Shah Alam itu bersiaran langsung di saluran Astro Ria dan Astro Ria HD.

Komen Netizen:

Video Penuh :

Sumber: Youtube Channel PW via Mamakusyg

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Talam Keladi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*