Cik Polis Ini Mencuit Hati Netizen Dengan Nyanyiannya Yang Merdu.

Sweet Dan Comel,Suara Sedap Memang Falling Love Ler Akak Polis Soffwany Yusoff Tangkap Hati Netizen Dengan Nyanyian Pulak.

Masih ingat tak lagi dengan petua untuk muka flawless yang hanya menggunakan ubat gigi sebagai bahan utama? Gadis tersebut ialah Soffway Yusoff. Buat pengetahuan korang, Wany merupakan seorang polis dalam cawangan pancaragam muzik. Mempunyai lebih kurang 138k pengikut di instagram, Wany diakui diminati ramai.

Soffwany Yusoff tidak la begitu familiar dalam kalangan masyarakat, namun jika bercakap tentang akak polis yang viral sebab suara best tu mesti korang kenal kan?

Semalam Soffwany telah memuatnaik satu video dihalaman sosial Instagramnya. Video tersebut menunjukkkan Soffwany sedang menjalani latihan nyanyian.

Siapa Sebenarnya Polis Cantik Viral Yang Mendapat Lebih 1.6 juta Tontonan Di Youtube Ini.

Baru-baru ini viral di media sosial seorang polis cantik menyanyikan lagu ‘Menahan Rindu’ daripada Wany Hasrita. Video tersebut mendapat lebih kurang 1.5juta tontonan di Youtube! Selain daripada suaranya yang sedap, raut wajahnya yang comel itu juga berjaya buat ramai orang cair.

Jadi, siapa polis cun yang menjadi tumpuan netizen ini sebenarnya? Disini kami kongsikan beberapa keping foto cun cik polis ini.

Dimuatnaik pada September tahun lalu, video nyanyian daripada Wany ini mendapat lebih 1.5juta tontonan. Memang ramai betul yang memuji suara Wany yang lunak merdu ini. Dahlah muka comel, pandai nyanyi pula tu kan?
Comelnya Cik Polis ni!

Buat pengetahuan korang, Wany merupakan seorang polis dalam cawangan pancaragam muzik. Mempunyai lebih kurang 100k pengikut di instagram, Wany diakui diminati ramai.

Jika korang nak tengok banyak lagi gambar akak polis ni bolehlah ke akaun instagram beliau iaitu Soffwany Yusoff. Dekat situ juga Wany ada letak koleksi video nyanyian beliau tau. Selamat maju jaya diucapkan kepada Wany!


Sumber-Instragram Soffwany Yusoff

Kredit : Kaki Havoc via Kucinghitamm.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*