Amboi comelnya anak Sharnaaz Dengan Noornabila ni

[Video] Comel nya Putera Sulong Noornabila dan Sharnaaz Ahmad.

Video Comel Diakhir Artikel

baiknya anak mommy , itulah kapsyen yang dimuatnaik dalam laman instagram Noornabila, tahniah dan syukur ke hadrat ilahi kerna dengan limpah kurnia nya, hadir nya seorang saudara baru pada hari ini. Ucapan tahniah tiada putus daripada peminat peminat Noornabila dan Sharnaaz Ahmad. Di kesempatan ini, min rimbabara turut mengucapkan tahniah dan berharap semoga Sharnaaz Ahmad sekeluarga sentiasa berjaya di dunia dan juga akhirat hendaknya.

Neelofa juga turut memuatnaik gambar anak sulong kakak nya dalam laman instagram :

CONGRATULATIONS TO MY SISTER, NABILA AND SHARNAAZ! I AM SO VERY HAPPY FOR YOU GUYS! ENJOY THIS NEW JOURNEY OF PARENTHOOD AND GOOD LUCK WAKING UP IN THE MIDDLE OF THE NIGHT! LOVE YOU GUYS!

Saat yang dinanti nantikan oleh peminat untuk melihat anak Artis kesayangan mereka akhirnya selamat dilahirkan. Alhamdulillah.

Ini antara koment-koment yang ditinggalkan para peminat yang rata-rata memuji anak pasangan ini comel.. mmg comel sgt kan!

Ya Allah comelnya, semoga jd ank soleh wahai ank..

msti dia ingt dlm uri lagi.. kemain lagi pejam2 mata comelll..

Siap terjelir lagi!

Aduhai comel sungguh kan, semoga membesar dengan baik dan menjadi anak yang berbakti kepada Agama, bangsa dan negara. Amiin.. Tahniah sekali lagi min rimbabara ucapkan.

VIDEO :

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber : IG noornabila Via Lubukmaklumat edit by team papejee.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*